Cluj Napoca, Romania
poethreero@gmail.com

Get Ready to Speak, Listen, and Inspire!

There's a new festival in town!

Poethree

Format în 2014, Poethree este primul grup de spoken word din Romania și datorită acțiunilor organizaționale continue și-a propus a promova această formă de artă, subnutrită pe piața românească. A activat  în componența inițială trio-ul : Tudor Ciubotari, Ionuț M. Călin și Paul Cristian, grupul fiind ulterior completat de remarcabila Tina Suciu.

Poethree Collective

O nouă cumunitate apărută pe scena urbană a spoken word-ului formată din cei mai talentați participanți la slam-urile și open mic-urile organizate de Poethree de-a lungul anilor.
Poethree Collective se află într-o căutare continuă de suflete creative cu mesaje de impact ce țintesc a schimba societatea.

Poethree Connexions

Primul festival de spoken word din România, a debutat în 2018 și își propune să familiarizeze publicul cu spoken word-ul internațional și să creeze noi pasionați de literatură și livrare de mesaj prin puterea exemplului.
Multiple locații din Cluj-Napoca strălucesc în culorile spoken-wordului preț de câteva zile, animând întregul oraș.

Dă cu pace, că se-ntoarce!

”După ce i-am cunoscut pe Gellu și Lyggia (soția) Naum, am înțeles că să fii poet nu înseamnă să scrii neapărat versuri, că este ceva ce ține de o conduită morală, că trebuie să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău, să nu faci rău. Am înțeles că să fii poet înseamnă să fi răspunzător pentru ceilalți, modest, de o foarte mare generozitate, curat ca un cristal prin care poți vedea, dar în același timp foarte dur, foarte categoric.” – apropiat G.N.

Testimoniale

a.k.a. de prin media adunate:

Versurile alunecă pe scenă. Spoken word-ul este o formă de exprimare puternică, ce atrage public de toate vârstele și din toate zonele socio-culturale.Versurile alunecă pe scenă. Spoken word-ul este o formă de exprimare puternică, ce atrage public de toate vârstele și din toate zonele socio-culturale.

Spoken word poetry este o formă de artă neconvențională, un performance bazat pe prezența scenică a poetului și pe poezia să sau altfel spus o formă de artă eliberată de normele poeziei clasice.Spoken word poetry este o formă de artă neconvențională, un performance bazat pe prezența scenică a poetului și pe poezia să sau altfel spus o formă de artă eliberată de normele poeziei clasice.

E ca și cum ați resuscitat poezia, ați updat-o la cum poate fi ea consumată astăzi. Ați venit într-o atât de cool ipostază cu poezia, v-aș da și niște medalii pentru resuscitarea poeziei în epoca modernă.E ca și cum ați resuscitat poezia, ați updat-o la cum poate fi ea consumată astăzi. Ați venit într-o atât de cool ipostază cu poezia, v-aș da și niște medalii pentru resuscitarea poeziei în epoca modernă.

Poethree Connexions Festival Aftermovies

Apasă pe numerele din dreapta pentru a vedea after-movie-ul zilei specifice din festival.

BONUS: VICE article

Pentru colaborări:

Phone

0736 840 459
0744 157 675
0751 014 344